Mindenmás

Megborult a Borfesztiválon a pohár? Semmi vész, meghívunk egy Taxi Pluszra!

A fabódék már állnak a Széchenyi téren, a Szeged365 Family pedig ezerrel készül pénteken rajtoló 27. Szegedi Borfesztiválra, Magyarország legnagyobb gasztrokulturális rendezvényére. Előreláthatólag rengeteg bor fog fogyni, így a mámoros, romantikus „borfeszt” hangulat garantált. A Szeged365 Family pedig tudja, hogy borvirágos orral nem ülünk volán mögé, inkább hívunk egy Taxi Pluszt.

Mi már most teljesen be vagyunk zsongva, ugyanis ezer meg egy újdonság vár ránk a Borfesztiválon. A Taxi Plusz és a Szeged365 szeretné Veled megosztani ezt az érzést, így most meghívunk Téged egy taxizásra, hogy bonthass még egy üveggel a 160 borász valamelyik vinkójából.

Korábban már írtunk róla, milyen elképesztő applikációt dobtak össze a Taxi Plusz Szegednél, ami egyszerűen kezelhető, nem foglal nagy tárhelyet, cserébe fényévekkel megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a taxizást. Csekkold le, milyen előnyökkel jár a Taxi Plusz Szeged app:

A több, mint 35 éves Taxi Plusz Szeged megnövelt állománnyal készül az idei Borfesztiválra is, hogy minden szegedi épségben és biztonságosan hazajusson. Természetesen sofőrszolgálattal is készülnek Nektek, így, ha hirtelen felindulásból bontotok ki egy üveggel, a srácok a saját kocsitokkal visznek haza. Emlékszel még, milyen hatalmas nyereményjáték-esőt kaptunk a Taxi Plusz Szeged születésnapjára? Ha nem, itt elolvashatod:

Most Szeged születésnapja jön, ezért ismét a szegedieknek kedveskedik a Taxi Plusz Szeged:2 darab 5000 forintos kuponcsomagot sorsolunk ki a Szeged365 Family tagok között. Ahhoz, hogy a Tiéd legyen az egyik csomag, semmi más dolgod nincs, csak odaírni a Facebook bejegyzés alá, hogy „Mi is Taxi Plusz Szegeddel utazunk”.
A Facebook bejegyzést itt találod:

Ha megvagy, már csak várnod kell a vasárnapi sorsolásra, és a tiéd lehet az egyik 5000 forint értékű Taxi Plusz Szeged kuponcsomag.

És ne feledd: fogyassz mértékkel, utazz Taxi Plusz Szegeddel!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb