Mindenmás

Most negyed millió forintot adnak a beachbody mellé a Cédrus Prémium Fitness Szegedben

A közösségi sportolás fellegvárában, a Cédrus Prémium Fitness Szegedben büszkén hirdetik, hogy a szegediek egészsége a legfontosabb küldetésük. Király Norbert, Szeged legújabb edzőkomplexumának tulajdonosa olyan ötlettel kereste meg a szerkesztőségünket, amitől lementünk hídba és vissza: most negyed millió forinttal támogatja akár a Te nyári beachbody-dat.

Norbi mindig meg tudja lepni szerkesztőségünket a jobbnál jobb ötleteivel, és ez most sem volt másképpen. Elsőre mi sem akartuk elhinni, hogy negyed millió forintot fog ajándékozni egy szegedinek a nyári beachbody mellé. De örömmel jelentjük: a hír IGAZ! 250 000Ft és bomba forma járhat akár Neked is. Nézd meg legújabb exkluzív interjúnkat Király Norberttel:

Sport mindenkinek

A Cédrus Prémium Fitness Szeged csapata folyamatosan gőzerővel dolgozik azon, hogy bebizonyítsa életfilozófiáját: „A közösségi sportolás mindenkié”. Egyfolytában kapjuk tőletek a fotókat, beszámolókat – amiket ezúton is köszönünk Nektek, Szeged365 Family – és örömmel vesszük, hogy több száz szegedi életét változtatta már meg Norbi és csapata. Emlékeztek még, amikor a SZUPERSZÜLŐKNEK külön nyíltnapot tartottak? Ha nem, akkor most elolvashatjátok, hogyan invitáltak több tucat szegedi szülőt a Cédrus Prémium Fitness Szegedbe:

Az megvan, hogy a Ninja Warrior sztárja, Farkas Kinga segít a Cédrus Prémium Fitness Szegedben kialakítani a nyári formád? A Szeged365 szerkesztőségét is rendesen megizzasztotta:

Ha még nem kerültél bele a Cédrus Prémium Fitness Szeged egészség-körforgásába, most itt a lehetőség. Király Norbiék START 5 bérletével korlátlanul használhatod 5 alkalommal a kardió, kondi és funkcionális eszközöket, majd edzés után a szaunában ki is pihenheted magad.

Amíg kipihened magad, várhatod az értesítést, ugyanis az új START 5 bérletet vásárlók között több, mint negyed millió forintot osztanak ki a Cédrus Prémium Fitness Szegedben.

Minden részletet megtalálsz a honlapjukon.

Vagy irány egyből az edzőterem a Bakay Nándor utca 24. szám alatt!

Beachbodyra fel Szeged365 Family!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb