MindenmásNem kategorizált

Szegedi Salt Bae fagyival, kürtőskalácsba töltve – a nyár legnagyobb slágere megérkezett a Pixel Bárba

Olyan meghívást kaptunk a Pixel Bártól, amire egyszerűen nem lehetett nemet mondani, ugyanis Szegeden egyedülállóként ismét elkezdtek kürtőskalács fagyit árulni, most azonban még nagyobb kínálattal, mint valaha. Az éjszakai élet elitjébe tartozó Pixel most bebizonyítja, hogy nappal is érdemes megfordulni az Anna-kút környékén, ha egy kis feltöltődésre vágysz.

Prágai Maja, a Pixel Bár marketing managere az exkluzív interjúban nem csak kulisszatitkokat osztott meg velünk, hanem eszméletlen finom édességeket és kávékat is készített az egész szerkesztőségnek. Ha kíváncsi vagy, miért nem jutott el a Szeged365 szerkesztőségébe a kürtőskalács fagyi, nézd meg a videónkat:

Édes, vagy sós? Folyékony, vagy szilárd? Hideg, vagy meleg?

Ha benned is ezek a kérdések vetődtek fel először a kürtőskalács fagyi hallatán, akkor segítünk megválaszolni: IGEN! A Pixelben kapható nyalánkságok egyszerre tudnak mindent, amit egy nyálcsorgató nyári édességnek tudnia kell, ráadásul a lehetőségek tárháza korlátlan. Maja elárulta nekünk, hogy minden hónapban más és más ízvariációkkal készülnek Nektek, így érdemes lehet többször is rákukkantani az étlapra, hogy éppen milyen újdonságok várnak a Pixel Bárban.

Ajándék kávét minden szegedinek! – hirdeti a Pixel Bár

Maja elárulta nekünk, hogy a nyári édességek mellett gondoltak azokra is, akik szeretnének kicsit feltöltődni napközben, így kávékínálatukat teljesen a szegediek igényeihez alakították. Nem bízták a véletlenre, hiszen több, mint 30 féle kávé közül választhatunk, amik között olyan különlegességeket találhatunk, mint a narancsos kávé, vagy a Cappuccino Freddo, ami egy teljesen újra gondolt, felturbózott cappuccino. Most ráadásul minden 10. kávét, amit a Pixel Bárban iszol, ők állnak. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy kérsz egy kis pontgyűjtő füzetet, amit minden kávézás alkalmával bemutatsz, és ha kigyűlt a tíz, már tied is az ingyen kávé.

Ilyen menő kártyákon gyűjtheted a kávékat

Fenntarthatóság minden körülmények között

Maja azt is megosztotta velünk, hogy a Pixel Bárban nagyon figyelnek a környezettudatosságra, éppen ezért műanyag poharat szinte egyáltalán nem használnak. Ne aggódjatok, a kávétokat természetesen kérhetitek elvitelre, amit egy nagyon menő dombornyomott papírpohárban szolgálnak fel, így a különlegességeket magaddal viheted akár egy sétára, vagy a munkahelyedre, hogy egész nap tartson a lendület.

A Pixel Bár most meghív az első kürtőskalács fagyidra

Kollégánk szinte végig kóstolta az étlapot, és elmondása szerint bármikor újra megtenné, ha lenne rá alkalma. Neked szerencsére nem kell várnod, hiszen most a Pixel Bár 2 darab páros kürtőskalács fagyizást sorsol ki a Szeged365 Family között. Ehhez csupán annyi a dolgod, hogy helyesen válaszolj a Facebook nyereményjátékunkban feltett egyszerű kérdésre, és máris tiéd lehet a páros fagyizás egyike.

A nyereményjátékot ITT találod

Asztalfoglalással és kérdéseddel keresd őket Facebookon, ahol a folyamatos akciókról is tájékozódhatsz: https://www.facebook.com/pixelszeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb