Kikapcs

Borfeszt365 Paparazzi: giga buli Várkonyival a Borfeszten! Mutatjuk, hogyan hajolt meg a Széchenyi tér már az első nap! (videó)

Légy a tudósítónk, 10 napon át, mi pedig megháláljuk szuper nyereményekkel! Már a tegnap estéről is olyan videókat küldtetek, egyszerűen megsüllyedt a Széchenyi tér: a giga bulit nézd meg a videókban!

Töltsd le a Szeged365 APP-ot és küldd el azon keresztül, vagy posztold be a Szeged365 Társalgóba (előtte persze csatlakozz a csoporthoz), bármi is legyen az! Jöhetnek sztorik, vélemények, fotók, videók, bármi, csak a Szegedi Borfesztiválhoz legyenek köthetőek! A Borfeszt365 Paparazzikat minden héten többször megjutalmazzuk, a beküldők között háromnaponta kisorsolunk: 3 üveg minőségi bort a XXVII. Szegedi Borfesztivál kínálatából, két eredeti Borfeszt-poharat, két Szeged365 passztartót, és egy 5000 Ft értékű Taxi Plusz kupont, hogy haza is érj biztonságban és kényelmesen.

A nyitónapról érkeztek is már fotók videók, ezek közül a Szeged365 kedvencét mutatjuk: Várkonyi Tibi csapott akkora bulit, hogy megsüllyedt a Széchenyi tér: KATTINTS A KÉPRE A VIDEÓÉRT:

Itt pedig két gyönyörű hölgy mulat hajnalig a XXVII. Szegedi Borfesztiválon, az éjfél előtti színpad zárás előtt. ITT A VIDEÓ!

A feladat végtelenül egyszerű, de azért összeszedtük Neked a lépéseket, hogy a nagy fesztiválozás közben, nehogy kimaradjon valami:

  • (1.) töltsd le a SZEGED365APP-ot, és csatlakozz a Szeged365 Társalgó csoporthoz,
  • (2.) dobj be egy saját készítésű Borfeszt-tartalmat,
  • (3.) sasold a Szeged365.hu-t, minden szombaton sorsolunk 20:00 órakor! 

A Szeged365 együtt lüktet az ország legnagyobb fesztiváljával az idei XVII. Szegedi Borfesztivállal! Minden programról szólunk Nektek, sőt az ünnepélyes megnyitóról élőben is jöttünk, itt tudod MEGNÉZNI!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb