Kikapcs

Koraszülött lélegeztető eszközökre gyűjtenek – ma este jótékonysági borárverést tartanak a XXVII. Szegedi Borfesztiválon

A koraszülötteknél alkalmazott egyszer használatos lélegeztető, légzést segítő eszközök, valamint inkubátor és infúziós pumpa beszerzésére rendeznek jótékonysági borárveréseket esténként a XXVII. Szegedi Borfesztiválon. A nagyjából 10 éve indított (az ötlet pont a Szeged365 akkori csapatától származott), a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt segítő kezdeményezés következő felvonása ma 20:20-kor esedékes a Széchenyi téren.

“A borokra licitálók abban segíthetnek, hogy az alapítvány mindkét mentőautójában megtalálhatók legyenek a koraszülötteknél alkalmazott egyszer használatos lélegeztető, illetve légzést segítő eszközök, de szükség van inkubátorra és infúziós pumpára is” – írta közösségi média oldalán az alapítvány.

A borárveréseket május 18-áig a Széchenyi téren, május 19-étől 21-éig pedig a Dóm téren, rendre az esti koncertek előtt tartják meg, mint a ma délutáni Borfeszt-ajánlónkban írtuk,

20:20-kor érkezik a soron következő.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb