Kikapcs

Jön Szabó Ádám a Borfesztivál színpadára, és még Jótékonysági borárverés is lesz, mutatjuk azt is, mekkora eséllyel ázunk el

Úgy tűnik kegyes lesz hozzánk ma is az időjárás és megússzuk eső nélkül a Szegedi Borfesztivál második napját. Az Időkép órás előrejelzése szerint a délutáni, esti órákban felhős, kellemes 20 fokos időre számíthatunk, esőt mindössze 30% eséllyel jósolnak a Napfény városába, így nincs akadálya, hogy egy jó bor mellett kapcsolódjunk ki a Széchenyi tér platánfái alatt.

A Széchenyi téri színpadokon is megindul a mulatási: öt órakor Kovács Andy, valamint a Tóth Sándor Jazz Trió kezdi a sort, de velünk lesz ma Szabó Ádám is, sőt Jótékonysági borárverést is tartanak. A Kincs tér sem marad le a programok terén, ott a KóSza és a Millennium Kávéház produkcióját nézhetjük meg. Az alábbiakban mutatjuk neked a részletes szombati programokat.

EZ VÁR RÁD MA A SZÉCHENYI TÉREN

ÁRKÁD Szeged színpad

  • 17.00 Kovács Andy
  • 18.30 Rambling
  • 20.20 Jótékonysági borárverés
  • 20.30 Dollár Boys

Pingvin Patika színpad

  • 17.00 Tóth Sándor Jazz Trió
  • 18.30 Szabó Ádám
  • 20.00 Hirtelen

ÍME A MAI KÍNÁLAT A DUGONICS TÉRI KINCS TÉREN

  • 18.00 Kórusok Szabadon (KóSza)
  • 19.00 Millennium Kávéház produkció

ÜVEGPOHÁR ÉS KÉSZPÉNZMENTES FIZETÉS

Azt se feledd, hogy a borfesztiválon idén is kizárólag üvegpohárban lehet inni a finom borokat, az eldobható műanyag poharak már tavaly kivonásra kerültek. A fesztivál emblémájával ellátott 48 cl-es pohár egyébként hazavihető emlékbe. Az idei év újdonsága viszont az, hogy bevezetik a készpénzmentes fizetést! A Széchenyi téren, a Klauzál téren, a Dugonics téren és a Dóm téren étel és ital vásárláskor csakis Festipay kártyával, vagy saját bankkártyával lehet fizetni, viszont kivételt képeznek a kézművesek és a Szegedi Hídivásár kiállítói.

ÍGY TELT AZ ELSŐ NAP A SZÉCHENYI TÉREN

Légy a tudósítónk, 10 napon át, mi pedig megháláljuk szuper nyereményekkel! Már a tegnap estéről is olyan videókat küldtetek, egyszerűen megsüllyedt a Széchenyi tér: a giga bulit nézd meg a videókban!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb