Kikapcs

Sok újszegedi család álma válik valóra: most már biztosan megvalósul a játszótér a Kállay-ligetben

Sok újszegedi család álma válik most valóra: Jakab Gusztáv, a Két lábon vagy Két Keréken Alapítvány elnöke, hivatalosan bejelentette, megvalósul a Kállay-ligetbe tervezett játszótér.

Mint írta, a játszótér az eredeti helyen valósul meg, így tovább tudják azt bővíteni. A beszámoló szerint Avramov András, a körzet önkormányzati képviselője által két új játékkal gazdagodtak, emellett az önkormányzat átvállalta a telepítés költségét is. Jakab Gusztáv, a Két lábon vagy Két Keréken Alapítvány elnöke elmondta, a további játékok megrendelésére hétfőn kerül majd sor.

Tavaly nyáron írtuk meg, hogy több, mint 5 millió forint gyűlt össze pár hónap alatt az újszegedi Kállay-ligetbe tervezett játszótérre. Mint akkor Jakab Gusztáv elmondta, már csak az önkormányzattól várnak egy utolsó engedélyt arra, hogy pontosan hol helyezhetik el az eszközöket. A Két lábon vagy Kétkeréken a Városért Sportegyesület, egy modern, EU-szabványoknak megfelelő játszótér létrehozásán dolgozik a Kállay-ligeti kiserdőben, a kezdeményezéshez rengeteg magánszemély és vállalkozás is csatlakozott.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Jakab Guszti FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb