Sport

“Mindenki kékbe”: ovisoknak tartott rendhagyó tesiórát az OTP Bank-Pick Szeged csapata – a kicsik között több játékos gyermeke is ott volt

Kedden délelőtt ismét gyerekhangtól volt zajos a PICK Aréna. Az OTP Bank – Pick Szeged a Teddy’s Club Óvoda ovisait látta vendégül, és tartott rendhagyó tesiórát a kicsiknek, számolt be a nem mindennapi eseményről a klub.

„Mindenki kékbe” – adta ki házi feladatnak Beni, a Teddy’s Club óvodapedagógusa a gyerekeknek: az volt a kérés, hogy mindenki ebben a színben érkezzen kedden az oviba. Ez sem volt véletlen, hiszen folytatódott az OTP Bank – Pick Szeged rendhagyó tesiórája, amelyre most a Teddy’s kicsijei érkeztek.

A PICK SZEGED TÖBB JÁTÉKOSÁNAK KISGYERMEKE IS AZ OVISOK KÖZÖTT VOLT

A kicsiket a Kékek busza várta az óvoda előtt, amelyben nagy örömmel foglaltak helyet. Több ismerős arc is feltűnt, hiszen a csapat játékosainak gyermekei közül is többen ide járnak. Matej Gaber ikrei vezették a sort, de Ava Sostaric is mindig az élen haladt. Cukik voltak a Mikler ikrek, ahogyan fogták egymás kezét, de Dean Bombac, Borut Mackovsek és Mirko Alilovic legkisebb gyermeke is ott volt a sorban. Mindenkin kék mez feszült, természetesen apukájuk mezszámával.

MINDEN GYERMEK A PICK SZEGEDBEN SZERETNE JÁTSZANI, MÉG A LÁNYOK IS

A megérkezés után gyors cipőcsere, majd egy közös „Szeged!” kiáltással indult is a tesióra. A közös bemelegítés után őrült rohanásba kezdett mindenki, szabad volt a pálya. Ezután előkerültek a labdák, záporoztak a lövések, szakadatlanul bombázták a kapukat. “Gyorsan kiderült, mindenki az OTP Bank-PICK Szegedben szeretne játszani, még a lányok is, így nem elképzelhetetlen, hogy létre kell hoznunk egy női csapatot” – osztotta meg a nap élményeit a szegedi klub.

A “KISKÉKEK” BEBIZONYÍTOTTÁK, SOK MINDENT ÖRÖKÖLTEK APUKÁIKTÓL”

Neo és Lan Gaber már olyan erővel lőtt kapura, hogy néha foltozni kellett a hálót, de Ava Sostaric bal kézzel eleresztett lövései is rendre célba találták. Sok mindent örököltek apukájuktól, az biztos. Mikler Domi új játékot talált ki – nagyon sokan csatlakoztak hozzá –, ő a labdát a kapu tetejére dobta, azt élvezte, hogy az ott maradt, amit mindig nagy kacajjal fogadott.

A KÖVETKEZŐ HETEKBEN ÚJABB OVIS CSOPORTOK LÁTOGATJÁK MEG A CSAPATOT

Közben egyre több játékos érkezett meg az edzésre, így a gyerekek üdvözölték őket. Ismét kapott mindenki egy-egy csapatfotót, amit aláírattak, és büszkén mutatták egymásnak. Mielőtt elkészült volna a közös fotó, a kicsik a csapattal szemben sorakoztak fel. Beni ovi bácsi vezényelt, majd elénekelték közösen a szegedi klub indulóját. “Csodás volt hallgatni őket, ahogyan teli torokból énekelnek, majd a csapattal közösen tapsolnak. Ez egy ismét szép délelőtt volt, ami az elkövetkező hetekben folytatódik, hiszen újabb ovis csoportok látogatnak majd meg bennünket” – árulta el a klub.

Forrás és fotók: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb