Mindenmás

Újabb információk érkeztek Gálvölgyi János állapotáról: még mindig nincs túl az életveszélyen

Gálvölgyi János jól reagál a kezelésekre, de még nincs jól a művész, nincs túl a közvetlen életveszélyen, írta meg az Index az RTL információi alapján.

Mint korábban beszámoltunk róla, a művésznek szerdán légzési nehézségei voltak. Hozzátartozói hiába hívtak mentőt, az nem érkezett meg, és amikor fél óra után újra odatelefonáltak kiderült, hogy még el sem indult a kocsi, így végül a családtagoknak maguknak kellett bevinniük Gálvölgyit a kórházba, ahol lélegeztetőgépre került. A család közleménye szerint Gálvölgyi János állapota súlyos, de stabil.

A MENTÉSIRÁNYÍTÓ HIBÁZOTT

Nemrég az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál is elismerte, a mentőszolgálat saját, belső vizsgálata szerint hibázott a mentésirányító. Azóta pedig már Samu Attila, a Belügyminisztérium sajtófőnöke azt is elmondta, hogy ellenőrzést kért Pintér Sándor belügyminiszter is.

GÁLVÖLGYI SZOROS KAPCSOLATOT ÁPOL SZEGEDDEL

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, parodista, szinkronszínész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szoros kapcsolatot ápol a Napfény Városával: először a Macskák című musicalben játszott a Szegedi Szabadtéri Játékokon, mint később mesélte, teljesen “beleszerelmesedett” a városba. Ezt követően jött a My Fair Lady, amelyben az unokájával együtt játszott: ő Pickering ezredest alakította, miközben unokája, az akkor 12 éves Dani gyerekszereplőként tűnt fel a színen.

Gálvölgyi Jánost negyedik napja ápolják a Semmelweis Egyetem Klinikáján. Az RTL információi szerint jól reagál a kezelésekre, de nincs túl a közvetlen életveszélyen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb