Kikapcs

Egy kis szerencsével megússzuk eső nélkül a következő órákat, így indulhat ma is a mulatási a Szegedi Borfesztiválon, mutatjuk a vasárnapi programokat

Borús időben zajlik a Szegedi Borfesztivál harmadik napja, ám, egy kis szerencsével az Időkép előrejelzése szerint, a következő órákban elkerül bennünket az eső, így, ha melegebben is kell öltöznünk, csapadékmentesen folytathatjuk ma is a nagy bormustrát a Széchenyi tér platánfái alatt. Jó tipp, biztos, ami biztos, azért az esernyőd legyen kéznél!

Vasárnap öt órától pedig a Széchenyi téri színpadokon is megindul a mulatási: a jó borok mellé, ma az Útközband Zenekar szolgáltatja a muzsikát, de velünk lesz Hajdú Klári és Szakonyi Milán duója, este pedig Kökény Attila is érkezik a színpadra. Mutatjuk részletesen, mi vár ma rád!

EZ VÁR RÁD MA A SZÉCHENYI TÉREN

ÁRKÁD Szeged színpad

  • 17.00 Cannaro Trió
  • 19.00 Hajdú Klári – Szakonyi Milán
  • 20.20 Jótékonysági borárverés
  • 20.30 Útközband Zenekar

Pingvin Patika színpad

  • 17.00 Sanzon IZÉ
  • 19.00 Kökény Attila
  • 21.00 Lucky St. feat Room 824

A DUGONICS TÉRI KINCS TÉREN IS FOLYTATÓDNAK A PROGRAMOK

  • 17.00 Premier Művészeti Szakgimnázium bemutatkozása
  • 18.00 Kozmosz Egyesület

ÜVEGPOHÁR ÉS KÉSZPÉNZMENTES FIZETÉS

Azt se feledd, hogy a borfesztiválon idén is kizárólag üvegpohárban lehet inni a finom borokat, az eldobható műanyag poharak már tavaly kivonásra kerültek. A fesztivál emblémájával ellátott 48 cl-es pohár egyébként hazavihető emlékbe. Az idei év újdonsága viszont az, hogy bevezetik a készpénzmentes fizetést! A Széchenyi téren, a Klauzál téren, a Dugonics téren és a Dóm téren étel és ital vásárláskor csakis Festipay kártyával, vagy saját bankkártyával lehet fizetni, viszont kivételt képeznek a kézművesek és a Szegedi Hídivásár kiállítói.

MEGNÉZTÜK, HOGYAN PÖRÖG A SZEGEDIEK NYELVE PÁR POHÁR BOR UTÁN – VISSZATÉRTÜNK A SZÉCHENYI TÉRRE NYELVTÖRŐS JÁTÉKUNKKAL

Ki tudnád mondani azt, hogy stresszes, strasszos strucc-sztreccscucc? Bevalljuk őszintén ezzel a nyelvtörővel nekünk is meggyűlt a bajunk. A Szegedi Borfesztivál látogatói azonban nem ismernek lehetetlent, vagyis jobban mondva kimondhatatlant, óriási elszántsággal küzdöttek nyelvtörőinkkel a 10 napos hatalmas bormustra első estéjén, pénteken.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb