Közélet

Elkészült: felkerült az utolsó napvitorla is a Kárász utcára

Kész! Hétfőn délután az utolsó napvitorla is felkerült a Kárász utcára! Múlt pénteken kezdték el a lebegő tetőt felszerelni a szakemberek, a munkafolyamatnak pedig ma lett vége, így kijelenthetjük, hogy végre teljes pompájában ragyog a Kárász utca, miden készen áll Szeged napjára.

“Felkerült az utolsó napvitorla is, ahogy ígértem Szeged napjára teljes szakaszában napvitorla védi majd a szegedieket! Hamarosan itt a június, a nyár, szükség lesz rá” – írta Mihálik Edvin a közösségi oldalán, miután maga is megtekintette a munkafolyamat utolsó szakaszát.

A napvitorlákat egyébként március közepén kezdték el felszerelni és az ígéreteknek híven tényleg nem teljes hosszban fedik e a Kárász utcát. A tavaly felkerült vitorlákat meghosszabbították, ami átszeli a Kölcsey utcai kereszteződést, de került napvitorla a DM fölé, valamint a Széchenyi tér és a Klauzál tér közötti szakaszra is. Mindemellett, sokkal színesebb is lett, hiszen megjelentek a piros, a zöld és a kék színek is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb