Mindenmás

Vasárnapi balhé a Kárász utcán: kitört a verekedés, egy személyt szállítottak kórházba (videóval)

“Olvasói videót kaptunk: balhé volt a Kárász utcán, vasárnap hajnalban” – osztottuk meg a múlt hét utolsó napján a hírt a Facebook oldalunkon, ma pedig arra is fény derült, hogy mi történt!

Mentők és rendőrök vonultak ki vasárnap hajnalban a Kárász utcára. Olvasónktól videót is kaptunk az eseményről, amin jól látszódik, hogy valami történt Szeged főutcáján:

MENTŐ SZÁLLÍTOTTA EL AZ EGYIK RÉSZTVEVŐT

Az esetről érdeklődtünk a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, valamint az Országos Mentőszolgálatnál is. Előbbi ma válaszolt a kérdéseinkre, mint írták, “2023. 05. 14-én hajnalban az említett helyszínen két férfi összeverekedett. A Szegedi Rendőrkapitányságon garázdaság miatt indult büntetőeljárás.” Az Országos Mentőszolgálat mindezek mellett azt írta, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy személyt könnyebb sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba.

Szépen kérünk, vigyázzatok magatokra, és egymásra! Köszönjük a videót és a fotókat olvasóinknak!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb