Közélet

Indul a Hídivásár, a Dóm téri kavalkád és az Oskola utcai program: mutatjuk, milyen forgalomkorlátozásokra számíthatsz a hétvégén Szegeden

A tetőfokára hág a hangulat a Szeged Napja Ünnepségsorozat alkalmából városunkban, hiszen a rendezvény záró hétvégéjén a programokba becsatlakozik május 19. és 21. között a Dóm téri kavalkád, majd május 20-án és 21-én elstartol a Szegedi Hídivásár, sőt, az Oskola utcába a szegedi civil szervezetek legjava is kitelepül. A bővülő programkínálattal együtt forgalomkorlátozásokra is számíthatunk Szegeden, mutatjuk, hogyan változik a közlekedés városunkban.

EZEKRE A FORGALOMKORLÁTOZÁSOKRA SZÁMÍTHATUNK

A szervezők tájékoztatása szerint az alábbi forgalomkorlátozások várhatók Szeged belvárosában:

  • május 18-án 24 órától lezárásra kerül az Oskola utca, egészen május 22-én előreláthatólag hajnali 4 óráig,
  • megállási tilalom lesz érvényben a Széchenyi tér nyugati oldalán (a Károlyi és a Kiss Ernő utca között), május 18-án, 18 órától, május 19-én 20 óráig, valamint lezárják a tér említett részét május 19. 9:00-20:00 között,
  • ugyancsak lezárják a Belvárosi hidat, a Híd utcát, valamint a Széchenyi tér déli oldalát május 19-én 24 órától, május 22-én reggelig, várhatóan hajnali 4 óráig.

A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSBEN TERELŐÚTVONALAKON JÁRHATUNK

A szervezők tájékoztatása szerint a közösségi közlekedési eszközök terelőútvonalakon járnak majd, melyről bővebb információt a megállókba kihelyezett tájékoztatókon, valamint a Volánbusz és az SZKT oldalán találsz.

HA MOST INDULNÁL A BORFESZTIVÁLRA, MUTATJUK A MAI PROGRAMOKAT

Nagyon úgy fest, hogy a mai délutánt sem ússzuk meg záporok és zivatarok nélkül, tehát marad az elmúlt napokban jól megszokott formula: menjünk esernyővel a Szegedi Borfesztiválra! Programokból nem lesz hiány, hiszen velünk lesz Roy és Ádám, Trap kapitány és a Tha Shudras, valamint a Best of Mode. A Dugonics téren pedig német nemzetiségi táncházzal várnak minden érdeklődőt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szegediborfesztival.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb