Mindenmás

Ti kértétek, Marica pedig teljesíti a kívánságotokat: Ízek Birodalma extra kiadásban a Borfesztiválon

Az eszméletlen nagy megnyitó party óta az Ízek Birodalma egyszerűen nem hajlandó lassítani. Veszelinov Marica és kibővült csapata nem elégedett meg azzal, hogy a Szeged365 Family szívét és ízlelőbimbóit meghódította, most az ország legnagyobb gasztrokulturális rendezvényén, a Borfesztiválon is képviseltetik magukat, méghozzá egy olyan újdonsággal, amitől garantáltan nem lesz gond a fergeteges hangulattal. 

Az Ízek Birodalma és Marica menetelését a legelső vendégtől kezdve végig kísértük, és minden percét imádtuk. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg hasonló nyálcsorgató élmény vár még ránk, hiszen az újszegedi gasztro-kincsesdoboz mindig tartogat valami meglepetést és újdonságot a Szeged365 Familynek. Láttad, amikor az első vendégeket fogadtuk Maricával együtt az Ízek Birodalma megnyitóján? 

Marica, az Ízek Birodalma megálmodója sokszor bizonyította már, hogy neki mindig a vendégei az elsők, és ha ők kérnek valamit, akkor addig üti a vasat, amíg eleget nem tesz a kívánságoknak. Emlékeztek, amikor minden Szeged365 Family tag éjt nappallá téve keresgette Szeged legfinomabb húsvéti sonkáit? Mi emlékszünk, hiszen húsvét előtt az Ízek Birodalmában jártunk, ahol az ország legfinomabb sonkáit kóstoltuk meg. Ha még nem láttad a videót, csekkold le, de előre szólunk, száj nem marad szárazon:

Ahogy korábban említettük, Marica egyszerűen nem ismeri azt a fogalmat, hogy lassítani: most a magas minőségű gasztronómiai válogatásával a Borfesztiválra is berobbant! 

Örömmel jelenthetjük be, hogy a 2023-as Borfesztiválon megtaláljátok az Ízek Birodalmát a 107-es standnál, ahol Marica a fantasztikus sonkák, sajtok, gigantikus méretű olivabogyók és az isteni tepertőchips mellett bámulatos pezsgőválasztékkal vár mindenkit! A Szeged365 Family-nek pedig külön pezsgőkülönlegességgel készült!

Találkozzunk együtt a Borfesztiválon a 107-es stand előtt, és kóstoljuk meg együtt az Ízek Birodalma legújabb különlegességét!
Ha pedig a Borfesztiválon beleszerettél az Ízek Birodalma életérzésbe, akkor irány a Petri Gábor út 5., ahol hasonló különlegességeket kóstolhatsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb