Mindenmás

Pap Tibi 50. születésnapján életet mentett Szegeden! A Mars téren ontotta a füstöt egy lakás, amikor ott termett (tudtuk meg olvasóinktól)

Pap Tibort sokan ismerik, mint viselkedés koordinátor, illetve mint JiuJitsu sportoló. Most éppen a legkerekebb születésnapján figyelt fel rá, hogy a szomszédjánál elkezdett ömleni a füst. Gyorsan cselekedett, kihívta a katasztrófavédelmet, és segített az elalvó szomszédján. Mindezeket az információkat a Szeged365 Family tagjaitól tudjuk.

Ma este a Mérey utca és a Mars tér sarkáról jelentett tüzet a Szeged365 Family. Később kiderült, szerencsére tűz nem volt, “csak” füst, mivel az esti vacsorát a tűzön felejtette a szomszéd. Tragédia is lehetett volna, ha Tibi nem segít: a szomszéd el is aludt, és nem vette észre a bajt.

FRISSÍTVE: KÉT EMBER SÉRÜLT MEG

Az eset kapcsán hétfőn délelőtt azt is megtudtuk, hogy egy második emeleti lakás telítődött meg füsttel, és két ember megsérült. A szegedi hivatásos tűzoltók hűtötték vissza az izzó edényzetet, majd átszellőztették a lakást és a lépcsőházat. 

Ha bármit látsz Szegeden, feltétlenül küldd el nekünk üzenetben, vagy töltsd le a Szeged365 APP-ot és használd erre is! Köszönjük a bejelentést, a katasztrófavédelemnél is rákérdeztünk az esetre, amint megkapjuk a választ frissítjük a cikkünket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb