Mindenmás

Tűzhelyen felejtették az ételt, két ember is megsérült Szegeden

Pap Tibort sokan ismerik, mint viselkedés koordinátor, illetve mint jiu–jitsu sportoló. Most éppen a legkerekebb születésnapján figyelt fel rá, hogy a szomszédjánál elkezdett ömleni a füst. Gyorsan cselekedett, kihívta a katasztrófavédelmet, és segített az elalvó szomszédján – írtuk meg olvasói beszámolók alapján vasárnap este, majd ma az is kiderült, hogy két ember is megsérült a szerencsétlen esetben Szegeden.

Mint tegnap megírtuk, szerencsére tűz nem volt, “csak” füst a lakásban, ugyanis az esti vacsorát a tűzön felejtette a szomszéd. Tragédia is lehetett volna, ha Tibi nem segít: a szomszéd el is aludt, és nem vette észre a bajt. A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ugyanakkor ma azt írta, hogy egy második emeleti lakás telítődött meg füsttel, és két ember megsérült. A szegedi hivatásos tűzoltók hűtötték vissza az izzó edényzetet, majd átszellőztették a lakást és a lépcsőházat. 

Jobbulást kívánunk a sérülteknek!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb