Mindenmás

Minek ide tölcsér? A Pixel Bár és Kávézóban Nutellával kikent kürtőskalácsba kapod a fagyid

Megállíthatatlanul közeledik Szegedre a nyári hőség, ami ellen nem biztos, hogy elég lesz egy egyszerű limonádé. Éppen ezért a Pixel Bár és Kávézó segít átvészelni a Szeged365 Family-nek az idei nyarat, ugyanis a hűsítő fagylaltjukat egyenesen kürtőskalácsba töltik, amire gyakorlatilag bármilyen toppingot választhattok.

Legutóbbi Pixel látogatásunkkor teli hassal távoztunk, ugyanis végig ehettük a teljes kínálatot, sőt a szerkesztőségünk minden tagja egyedi kávékülönlegességet is kapott. A Szeged365 Family tagokra is gondoltunk, így Ti mondhattátok meg, hogy milyen ízesítésű kürtőskalács fagyit választanátok, mi pedig kisorsoltunk két nyertest, akik egy-egy páros kóstoláson vehettek részt. Ha még nem láttad, akkor mutatjuk, hogy készülnek a legédesebb nyári slágerek a Pixel Bár és Kávézóban:

A Szeged365 Family megszavazta Szeged kedvenc ízeit

Köszönjük Nektek a több, mint 100 szavazatot, amelyek alapján kihirdethetjük Szeged kedvenc kürtőskalács fagyi ízeit! Extrém sok voksot kapott a csokis, oreós és a klasszik ízesítés, a favorit mégis a karamell-popcornos lett, nem véletlenül, hiszen ehhez a kombóhoz már sehol nem juthatunk hozzá az országban, csak a Pixel Bár és Kávézóban.

Érdemes még most elcsípni a jelenlegi ízeket, hiszen a Pixel Bár és Kávézóban folyamatosan újabbnál újabb kürtőskalács fagylalt kombók lesznek terítéken, de nem kell aggódni, a kedvenceitek továbbra is elérhetőek lesznek. Ha az édesség mellé egy kávét is bedobnátok, érdemes kérni az egyedi Pixel Bár és Kávézó kuponfüzeteteket, amiknek köszönhetően minden 10. kávét AJÁNDÉKBA kapjátok.

Irány az Anna-kút, ahol a Pixel Bár és Kávézó már 12:00 órától várja a Szeged365 Family tagokat!
Ha szeretnétek biztosra menni, érdemes asztalt foglalni ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb