Mindenmás

Breaking: holtestet találtak Szegeden! (frissítve)

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Újszegeden. Az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja.

A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit. Az üggyel kapcsolatban bármilyen további információt lehet tudni, azonnal megírjuk Nektek.

FRISSÍTVE: A CSANÁDI UTCÁBAN TALÁLTÁK MEG A HOLTTESTET

A Szeged365 Family-től jövő információk alapján Újszegeden a troli végállomásnál kerítettek le egy területet, valószínűleg ott történt a gyilkosság. Hangsúlyozzuk: a rendőrség egyelőre vizsgálja az idegenkezűség gyanúját.

Pontosan így szól az üzenet ami ebben a pillanatban futott be szerkesztőségünkbe: “Sziasztok! Újszegeden a trolivégállomás melletti füves terület le van zárva rendőrségi kordonnal, csomó rendőrautó áll ott.” A Szeged365 Family azóta még pontosabban meghatározta a helyszínt: a Csanádi utca – Szőregi Út találkozásánál helyszínel a rendőrség.

FRISSÍTVE: HAJLÉKTALANOK LAKTÁK A KÖRNYÉKET

A bűncselekmény Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen történt. A telket szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoznak. A sátor közelébe egy generátort is telepítettek, így várhatóan éjszakába nyúlik a vizsgálat – tapasztalta az MTI tudósítója. A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

FRISSÍTVE: HÁROM TETTES LEHETETT

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn újabb információkat közölt: három helybéli gyanúsítottat kihallgattak, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk indítványozását. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a történteket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb