Mindenmás

Indul a banzáj: már össze is verekedtek a budapesti Európa-liga-döntőre érkező szurkolók

A labdarúgó Európa-liga döntője miatt Budapestre érkező külföldi szurkolók verekedtek össze Zuglóban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerda kora délután. Mint írták, a verekedés az Egressy úton történt, és a mérkőzés miatt elrendelt fokozott ellenőrzés miatt perceken belül a helyszínre érkező rendőrök eddig hét embert állítottak elő. 

A verekedés során hárman sérültek meg, köztük a mentők további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba. A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás, eddig hét lengyel állampolgárt állítottak elő – olvasható a police.hu-n.

MAGYARORSZÁGRA FIGYEL A FOCIVILÁG

Szerda este a Puskás Arénában játsszák a második számú európai labdarúgó-kupasorozat, az Európa-liga fináléját. A találkozóra 65 ezer embert várnak, tehát telt ház előtt lép pályára a Sevilla és az AS Roma. A mérkőzésen egyébként 20 ezer magyar szurkoló is részt vehet.

ORBÁN VIKTOR IS AZ EURÓPA-LIGÁVAL ÜNNEPEL

Az Európa-liga-döntőjén fogja ünnepelni hatvanadik születésnapját Orbán Viktor – írja a Blikk. Maga a miniszterelnök a bulvárlapnak azt mondta, köszöni az érdeklődésüket, viszont számára a születésnapja „is csak egy munkanap”. “Egy dolog azonban nem maradhat el: mint minden évben ezen a napon, most is meglátogatom az édesanyámat” – mondta a miniszterelnök. Orbán az esti Sevilla-Roma mérkőzés után haza fog sietni a Blikk értesülése szerint, mivel csütörtökön kora reggel hivatalos külföldi útra indult. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb