Mindenmás

Összevesztek, majd ezután olyan súlyosan bántalmazták az erdős területen élő szegedi férfit, hogy az belehalt sérüléseibe – megszólalt az ügyészség

Három embert gyanúsítanak azzal, hogy halálra verte azt a szegedi férfit, akinek a holttestét vasárnap találták meg – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t. Saághy Flóra közölte, a megalapozott gyanú szerint szombaton, az éjjeli órákban a gyanúsítottak szóváltás után olyan súlyosan bántalmazták a város egyik erdős területén élő férfit, hogy a sértett belehalt sérüléseibe.

A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását.

GYAKORIAK VOLTAK A DURVA SZÓVÁLTÁSOK

Mint kiemelték, a rendőrök vasárnap délután találták meg az áldozat holttestét Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen. A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi telek közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb