Mindenmás

Halálos baleset: oszlopnak ütközött egy autós a Gyálai úton, teljes útlezárás van a helyszínen (frissítve)

Csütörtökön fél egy környékén egy autó villanyoszlopnak ütközött a Gyálai úton, Szegeden – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Információink szerint a rendőrség mellett a katasztrófavédelem szakemberei is úton vannak a baleset helyszínéhez, ahol torlódás lehetséges. Amint bővebb információt kapunk, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: HALÁLOS VOLT A BALESET

A rendőrség közleménye szerint a baleset 2023. június 1-jén valamivel 13 óra előtt történt Szegeden, a Gyálai úton. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről ahol egy beton oszlopnak csapódott. A balesetben egy személy olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán teljes útlezárás van. A katasztrófavédelem ugyanakkor azt írta, hogy a szegedi hivatásos tűzoltók két embert is kiszabadítottak a járműből.

FRISSÍTVE: EGY NŐ VOLT A BALESET ÁLDOZATA

Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtósa azt mondta, hogy az autót egy nő vezette, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, az utasa pedig megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az út érintett szakasza le van zárva – írja a 24.hu.

FRISSÍTVE: FOTÓK A HELYSZÍNRŐL

Pénteken olvasói fotókat is kaptunk a helyszínről, ahogy a katasztrófavédelem szakemberei és a mentősök nagy erőkkel dolgoznak. Köszönjük szépen!

Ez ma már a második baleset volt Szegeden, vigyázzatok magatokra!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb