Blog

Boldog gyerekek, mosolygós arcok! A szegedi influenszer, FullAnyuuuu Tisza-parti gyereknapján jártunk

FullAnyuuuu egyre népszerűbb a közösségi oldalon. Miközben közel harmincezres rajongótáborral büszkélkedhet, és már több teltházas előadást is tartott Szegeden, újabb jótékonysági megmozdulásokat szervez. Még többet segít az olyan szegedi családoknak, ahol vagy érzelmileg, vagy fizikálisan kerültek nehéz helyzetbe a gyermekek, és az anyukák. Most a gyönyörű Tisza-parton, a Foka Ökokikötő-ben 18 gyermek kapott ajándékot, élményhajókázást, és megannyi édességet.

Nem olyan rég arról írtunk, hogy FullAnyuuuu a Hungi Vigadóban tartott előadást, a Nők és gyermekek védelmében. Hatalmas siker volt a rendezvény, ahol a résztvevők üzeneteket írtak a rászoruló gyermekeknek, ezzel segítve a lelki feltöltődésüket.

Az első előadást újabb követte: “A legőszintébb Nőnap” című, újra teltházas est ugyancsak hatalmas siker volt, sőt ezen esten lehetett támogatói jegyet is venni, amivel a FullAnyuuuu gyermeknapot lehetett segíteni. Ezt kiegészítve újabb rászoruló gyermekek kaptak ajándékokat. Megható videót találtunk a szegedi influenszer oldalán, ahol a gyermekek mondták el mit szeretnének gyermeknapra:

A támogatói jegyekből vásárolt játékokat a gyermekeknek FullAnyuuuu, amiket tegnap odaadott a Tisza-parton, egy hatalmas gyermeknapi buli keretein belül. Mi is ott jártunk, és ennyi mosolygós gyermeket nem láttunk még itt. Mutatjuk röviden a FullAnyuuuu Gyereknap mosolygásait:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb