Mindenmás

„Itt mindenki ELSŐRE megtalálja a megoldást…” – az Első Beton Kft. transzport beton üzemében jártunk

A több, mint 30 éves múlttal rendelkező Első Beton Kft. egyes üzletágait már bemutattuk Nektek, most pedig lehetőségünk nyílt egy ízig-vérig szegedi szakemberrel beszélgetni. A korábbi reakciókból ítélve a Szeged365 Family imádja az olyan lokálpatriótákat, akik valóban tesznek is a közösség minden tagjáért, így hatalmas öröm volt számunkra, amikor Herédi László, az Első Beton Kft. transzport beton üzletág vezetője elfogadta felkerésünket egy exkluzív interjúra.

Az évek alatt folyamatosan fejlődő Első Beton nem régen teljesen felújította az áruházát, hiszen a megnövekedett ügyfélszámhoz egy nagyobb, modernebb üzletre volt szükség. Ha kíváncsiak vagytok, hol is található pontosan a megújult áruház és milyen változásokat eszközöltek rajta, irány a videó:

Gyorsaság, vagy precizitás? Természetesen MINDKETTŐ!

Az Első Beton Kft.-nél mindig figyelnek arra, hogy minden ügyfél a lehető legmagasabb elégedettségi mutatóval távozzon tőlük. Herédi László, a transzport beton üzletág vezetője elárulta, hogy ők mindig is abban látták a megoldást, ha mindenkinek tudnak segíteni, aki betér hozzájuk. A gyorsaság elengedhetetlen a mai rohanó világban, éppen ezért mi korábban kilátogattunk, és megnéztük, hogy egy kávézás alatt tényleg végeznek-e a munkával a srácok az Első Beton Kft.-nél. Itt megnézheted az eredményt:

Kémcsövektől az Anna-kútig

László elárulta azt is, hogyan sikerült egyedülálló módon megvalósítani az Anna-kútnál lévő csomópontot, ahol az előzetes felmérésekből kiderült, hogy nem lehet betonacélt használni. Mindenféle szakmázás nélkül: az Első Beton Kft. csapata olyan formabontó megoldást talált ki a saját laborjában, amivel statikai műanyag szálakkal oldotta meg az elsőre lehetetlennek tűnő feladatot. Herédi László szerint „ebből is tökéletesen látszik, hogy nálunk tényleg mindenre van megoldás”.

Honnan a név?

Ezt a kérdést főként művészeknek szokták feltenni, azonban minket érdekelt, hogy miért pont Első az a Beton, Herédi László pedig elmagyarázta, és így már tényleg egyértelmű a névválasztás: „Az Első Beton Kft.-nél mindenki elsőre megtalálja a helyét. A munkatársak nagy része, többek között ő is, már a kezdetek óta a cégnél van, így teljesen magáénak érezhetik az Első Beton Kft. üzletpolitikáját, ami egyszerűen annyi, hogy az ÜGYFÉL MINDENEK FELETT.”

Kérd Te is még ma az ingyenes tanácsadást, vagy kezdjetek együtt tervezni az Első Beton Kft.-vel, hogy minden profin és gyorsan menjen végbe!

Minden információt megtaláltok az Első Beton oldalán, vagy keressétek őket e-mailben: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb