Mindenmás

Vigyázzunk: napok óta 30 gólya táborozik csupán száz méterre onnan, ahol korábban egy felszálló madár okozott halálos baleset Vásárhelynél

“Autósok és motorosok, vigyázzunk rájuk! Napok óta a záportározónál, és annak környékén táborozik 30 gólya” – írta hétfőn délelőtt egy tag a HMVHLY Car Life csoportban, ahol hozzátette, hogy a madarak száz méterre vannak onnan, ahol egy motoros ütközött gólyával még áprilisban.

Halálos motorbaleset történt Vásárhelyen – írtuk meg elsőként április 27-én, amikor egy motoros felszálló gólyával ütközött a 472-es főúton, a 199-es kilométernél. Mint azóta kiderült, a vásárhelyi mikulásos felvonulás egyik szervezője volt az áldozat, a szerencsétlenül járt gólyának pedig fiókái születtek. Most azonban arra hívták fel a figyelmet a vásárhelyi közlekedési csoportban, hogy a helyszín közelében rengeteg a gólya, így az arra közlekedő motorosok közlekedjenek figyelmesen, nehogy ismét megtörténjen a tragédia!

A korábbi cikkeinket itt olvashatod el:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb