Sport

Otp Bank – Pick Szeged vs. Telekom Veszprém – Az izgalmak fokozódnak a magyar döntőben

A kézilabda szerelmeseinek feszült izgalmakat és lenyűgöző pillanatokat hozott a Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged összecsapása a magyar kézilabda döntő második meccsén. Az előző meccsen a Szeged büszkén hagyta el a pályát, és egyértelmű szándéka volt a szegedi srácoknak, hogy Veszprémben meglegyen a végső győzelem, a magyar bajnoki cím! Ez nem jött össze, jöhet a mindent eldöntő harmadik meccs, Szegeden a Pick Arénában!

Az első félidőben hatalmas erőbedobással kezdett mind a két csapat, igen kemény, birkózós jeleneteket láthattunk. A szünet előtt beerősítettek a srácaink és egy gólig zárkóztak fel. Érkezett a szünet.

A második játékrész elején leromlott a játék színvonala, mind két csapat hosszú percekig folyamatosan hibázott a kapu előtt, és nem született gól. A félidei mélypontból sajnos a Veszprém talált hamarabb magára, és elkezdte a gólokat dobálni, míg a Szegednek nem jött össze semmi.

A 16. percben már 27-21 volt a Veszprém javára, ami nagyban Cupara bravúrjainak köszönhető. Végül a szegedi srácok brutális erőbedobással harcoltak, de ez már nem volt elég: nyert a Veszprém a Szeged ellen. VÉGEREDMÉNY: Telekom Veszprém – OTP Bank – Pick Szeged 34 – 27

A mindent eldöntő harmadik találkozó Szegeden lesz június 9-én pénteken, fél kilenckor. Ha ez a találkozó döntetlen lesz, akkor még nagyobb izgalmakat élhetünk át, mivel hétméteres-dobások döntenek arról ki lesz 2023-ban a magyar bajnok. HAJRÁ SZEGED!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb