BlogSzegedi Arcok

Fagyit, bírod? Légy Te a Szegedi Nyár 2023-as Fagyiarca, a fődíj majd’ félmillió forint

Orbitális pörgést hozott a REÖK és Delimo Kézműves Cukrászdák 2020 óta megszervezett Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazása, amelyet ma délután negyedik alkalommal indítottak útjára a szegedi cukrászok. A játékfelhívást egy picit megtekerték a videós tartalmak irányába, a nyeremény pedig nagyobbat üt, mint az első három szezon együtt:

a nyertes az év végéig a két említett cukrászda szerződtetett influenszere lesz, havi 100 ezer forintos díjért cserében, vagyis, összesen 400.000 Ft üti majd a markát.

NEGYEDIK ÉVE PÖRÖG A FAGYIS ŐRÜLET, TAVALY TÖBB, MINT 10.000 SZEGEDI SZAVAZOTT

Negyedik éve buzdítja a minőségi, szegedi fagylaltok fogyasztására a szegedieket a két közismert cukrászda, akiknél továbbra is alapvető célkitűzés a természetes alapanyagokból készülő, egészséges termékek népszerűsítése. Pont ezért szerveztek 300 Ft-os hetet Szeged napjára és pont ezért tartják meg a Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazást immáron negyedik alkalommal.

A verseny tematikája gyakorlatilag megegyezik a 2020-as, 2021-es és 2022-es évad kiírásával, azzal a különbséggel, hogy az idén videós-fagyizós tartalmakat is várnak, a voksolás pedig a Facebook és Instagram felületeken túl a TikTokon is pörögni fog.

A nevezés egyszerűbb, mint az egyszeregy:

“A feladatod ugyanaz, mint 2020, 2021, 2022. nyarán volt, egy pici csavarral. Készíts magadról egy fotót vagy VIDEÓT, amelyen az látható, ahogy elnyalod a kedvenc Reök vagy Delimo fagyid. Fontos, hogy a felvétel a két cukrászda közül valamelyikben vagy azok teraszain készüljön. Ha megvagy vele, küldd el nekünk Facebook vagy Instagram üzenetben legkésőbb 2023. június 30., 20:00-ig. A fotót, videót készítheted saját magad vagy megkérhetsz rá ismerőst is, lehetsz rajta vicces, komoly vagy éppen picit szexi is, ahogy csak szeretnéd, Rád bízzuk!”

– szól a versenykiírásban.

A beérkezett videókat, fotókat előzsűrizik, majd a legjobbakat július 3 és 21. között közönségszavazásra bocsátják a REÖK és DELIMO TikTok, Instagram és Facebook felületeiken.

Az idén tehát a fotók mellett videókkal is lehet nevezni, a voksolás pedig mindhárom felületen megy majd, a végeredményt a pályaművekre érkezett kedvelések száma alapján határozzák meg: az lesz a Szegedi Nyár Fagyiarca, aki a legtöbb kedvelést kapja összesen.

A nyeremény az idén tényleg mindent visz: a promóció szponzorai által összedobott tárgynyereményeken túl

havi 100.000 Ft, 4 hónapon át, azaz összesen 400.000 Ft üti a Szegedi Nyár Fagyiarcának markát

plusz 2023. augusztus 1 és december 1. között ő lehet a REÖK és DELIMO cukrászdák arca, influenszere.

Három induló a népes, 2022-es szegedi mezőnyből: Bartalos Anett, Szilágyi Petra és Szekszárdi Cintia.

A ma elindított nagyszabású játékról IDE kattintva találsz további részleteket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb