Szegedi Arcok

Irtó laza ez a kedd: egy Mustang GT500-as parkolt keresztbe a Kölcsey utcán, egy VW Golf pedig egyszerűen végigkocsikázott a Kárászon

Megélénkült a forgalom a Kárász utcán, már majdnem azt hittük, hogy mi maradtuk le valamiről. Mint kiderült, nem, csak szimplán befutottak a nap sofőrjei! Kedden délelőtt fél 12 körül kaptunk fotókat Dani olvasónktól, aki szerint egy Volkswagen Golf perecelt végig a Kárász utcán át a Dugonics térre, előtte pedig egy Mustang GT500-as parkolt keresztbe a Kölcseyn, majd rongyolt végig azon a Kelemen László utcáig.

Dani olvasónk beszámolója szerint először arra lett figyelmes, hogy valaki egy Mustang GT500-assal nemes egyszerűséggel keresztben parkol a Kölcseyn, majd fogta magát, és végigkocsikázott az utcán, egészen a Kelemen Lászlóig. “Szépen gurgulázott a V8-as” – tette hozzá.

Nem sokat kellett várni a következő páciensre, hiszen percekkel később egy Volkswagen Golf jelent meg szintén a Kölcsey utcán, ám az az ÁJTK felől indult, majd lazán ráfordult a Kárász utcára, és elegánsan kihajtott a Dugonics tér felé jobbra.

Irtó laza ez a kedd, de azért azt nem gondoltuk, hogy ennyire… Köszönjük a fotókat Daninak! Volt már egyébként ilyen eset, nem is egyszer:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb