Mindenmás

Egy nő és két gyermek sérült meg a reggeli frontális ütközésben Mórahalomnál, kórházba szállították őket

Kedden reggel 8 óra körül egy teherautó és egy személyutó ütközött össze frontálisan az 55-ösön – írtuk meg a történtek után nem sokkal, majd az is kiderült, hogy a katasztrófavédelem szakemberei egy személyt feszítővágóval szabadítottak ki és mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. Az esettel kapcsolatban érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél is, mint válaszlevelükben írták, a balesetben egy nő és két gyermek is megsérült.

Hangai József azt írta szerkesztőségünknek, hogy a balesettől néhány kilométerre tartózkodott a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat rohamkocsija, akik a szegedi mentésirányítás utasítására azonnal a helyszínre siettek és megkezdték az elsődleges vizsgálatot és ellátást.

A NŐT LÉGI ÚTON, A GYEREKEKET FÖLDI ÚTON SZÁLLÍTOTTÁK KÓRHÁZBA

“Mentésirányításunk ezzel párhuzamosan indított egy mentőorvosi kocsit, kettő mentőgépkocsit, valamint riasztotta a szentesi mentőhelikoptert is. Bajtársaim egy nőt súlyos csípőtáji sérüléssel, egy gyermeket agyrázkódás tüneteivel, fejsérüléssel, valamint egy másik gyermeket könnyebb horzsolt, zúzott sérülésekkel láttak el. A helyszíni ellátást követően a nőt légi-, míg a két gyermeket földi úton szállították kórházba bajtársaim.”

Gyors felépülést kívánunk a sérülteknek, a mentőknek, a tűzoltóknak és a rendőröknek pedig hatalmas köszönet jár a gyors mentésért!

Még több infót itt találsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb