Mindenmás

Orbitális balhé van a Csongrádi sugárút mellett: kommandósok, rendőrök és tűzoltók próbálnak megfékezni egy fickót (frissítve)

Rendőrök lepték el a Csongrádi sugárút melletti Gyöngyvirág utcát, akiket a tűzoltók, majd a kommandósok követtek – írt ránk több, a környéken lakó Szeged365 olvasó. Nem hivatalos információink szerint egy őrjöngő, a berendezési tárgyakat az ablakon át az utcára dobáló férfihez kellett kihívni a hatóságokat, hogy a tűzoltókra és a kommandósokra miért volt szükség, egyelőre nem derült ki.

A helyszíni fotókat az egyik Szeged365 olvasótól kaptuk, köszönjük!

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, amint bővebb információt kapunk, írásunk frissülni fog.

A Gyöngyvirág utcát lezárták, jelenleg nem lehet autóval ki – és behajtani.

FRISSÍTVE (8:49): LEHOZTÁK A KOMMANDÓSOK A TOMBOLÓ SZEGEDIT

Helyszíni beszámolók alapján úgy tudjuk, hogy a Gyöngyvirág utca 9. alatti panelházból egy férfit hoztak le a kommandósok, akit a helyszínre érkezett mentőautóba raktak.

Köszönjük az alábbi fotókat, Robi!

Információink szerint drog hatása alatt volt az őrjöngő lakó, több Szeged365 olvasó a “drogtanya” kifejezéssel illette a tömböt. A beszámolók alapján volt egy pillanat, amikor kinyitotta az ablakot és elkezdte a berendezési tárgyakat (főleg székeket) az utcára, a járókelők közé dobálni. Az esetben nem sérült meg senki. A tűzoltókra azért volt szükség, mert a delikvensre rá kellett törni a zárva lévő ajtót, hogy a kommandósok és a rendőrök intézkedni tudjanak.

A helyszínt a rendőrség továbbra (08:55) is zárva tartja.

Az ügyben elértük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét is, akik megerősítették, hogy az elkövetőt sikerült megfékezni, az intézkedés véget ért.

FRISSÍTVE (11:35): VIDEÓT IS KAPTUNK AZ ŐRJÖNGŐRŐL

Videót is kaptunk az őrjöngő srácról. Köszönjük Mónikának!

@szeged365

Balhé a Gyöngyvirág utcában: videón, ahogy az őrjöngő férfi a teraszon terpeszben állva ordibál, majd az egyik kommandós véget vet a szerda reggeli káosznak Szegeden…

♬ original sound – Szeged365 –

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb