Mindenmás

A keddi mórahalmi baleset helyszínére riasztották ma is az egységeket

Egy nő és két gyermek sérült meg a kedd reggeli frontális ütközésben Mórahalomnál, az 55-ösön, a 22. kilométerszelvénynél. A Rendőrség Útinformációs Rendszere szerda reggelre ismét ugyanerre a helyszínre jelzett baleset, ám kiderült, hogy a keddi karambolban részt vevő kamion még mindig az árokban van, ezért jelezhettek többen a rendőrségnek.

A helyszínre kivonultak a rendőrök és a tűzoltók is ma reggel, de szerencsére nem történ újabb ütközés, csak a kamion műszaki mentése még nem történt meg. Vigyázzatok magatokra!

MENTŐHELIKOPTERT RIASZTOTTAK A HELYSZÍNRE

A keddi baleset során a katasztrófavédelem szakemberei egy személyt feszítővágóval szabadítottak ki, és mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. Az esettel kapcsolatban érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél is, mint válaszlevelükben írták, a balesetben egy nő és két gyermek is megsérült.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb