Mindenmás

Hatékony CO2 terápia a Szent Vincent Rehabilitációs Központban – Új lehetőség a gyógyulásra

Szegeden, a Szent Vincent Rehabilitációs Központban rendkívül hatékony módszerrel segítenek a betegek gyógyulásában. A CO2 terápia, amely a mofetta hatására épül, forradalmi eljárásnak számít a rehabilitációs kezelések területén. Ez az innovatív megoldás hatalmas előrelépést jelent a gyógyításban. Nézd meg a videónk, amelyben exkluzív interjút készítettünk Fehér-Lengyel Dorottyával, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ intézményvezetőjével.

A Szeged365 kamerája előtt Fehér-Lengyel Dorottya, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ elkötelezett vezetője mesél a CO2 terápia hatékonyságáról és annak előnyeiről. Az exkluzív interjúban Dorottya részletesen bemutatja a kezelés folyamatát és azt, hogyan segít a betegek gyógyulásában. A beszélgetés során felidézzük a páciensek visszajelzéseit és tapasztalatait, amelyekből kiderül, milyen nagyszerű eredményeket értünk el a CO2 terápiával.

Fehér-Lengyel Dorottya elmondja, hogy a Szent Vincent Rehabilitációs Központban elérhető CO2 terápia mennyire sokoldalú és hatékony kezelési forma. A helyi véráramlás és szöveti oxigenizáció fokozódik, ami javítja a gyógyulási folyamatot. Emellett a terápia további pozitív hatásokkal is jár, mint például a bőr megújulása és a szervezet működésének javulása.

Kapcsolatfelvétel és további információ:
Ha szeretnél többet megtudni a CO2 terápiáról és a Szent Vincent Rehabilitációs Központban nyújtott kezelésekről, vedd fel a kapcsolatot velünk a következő elérhetőségeken:

Telefonszám: +36 70 652 0800
Email cím: [email protected]
Cím: 6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50
Facebook: https://www.facebook.com/szentvincentrehab

Ne habozz telefonálni vagy bármely más csatornán keresztül felvenni a kapcsolatot a Szent Vincent Rehabilitációs Központtal, így a lehető leggyorsabban részesülhetsz a hatékony CO2 terápia jótékony hatásaiban. Csapatom és én, a Szent Vincent Rehabilitációs Központban, elhivatott kollégákat ismerhettünk meg, a legjobb ellátást és támogatást nyújtják a gyógyulásodhoz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb