KikapcsSportVideo365

Megtanítsunk 15 perc alatt wakeboard-ozni? Tengerparti hangulatú stranddal, 16 hektáron vár a Sun City Szabadidőközpont!

16 hektáros területen várja a Szeged környéki adrenalinhuszárokat, meg úgy általában mindenkit, aki egy kicsit lazítana a Sun City Szabadidőközpont, amely már réges-rég többet jelent egy “szimpla” wakeboard pályánál. Fejest ugrottunk a Szeged és Hódmezővásárhely között található vizes kánaánba, ahol Nagy Zsolt ügyvezetőtől azt is megtudtuk, hogy egy vadonatúj módszernek köszönhetően akár 15-30 perc alatt megtanítanak bárkit wakeboard-ozni.

Apropó, volt nálunk kamera is, csapó egy, Sun City felvétel indul!

2003 óta várja a vízi sportok szerelmeseit a Sun City Szabadidőközpont, amelynek 16 hektáros területe egy valóságos vízivárossá alakult az elmúlt pár évben: a már közismert wakeboard pályán túl

  • egy természetes tóból kialakított, családbarát, hosszasan mélyülő, vízicsúszdákkal és 200 darab teljesen ingyenes napággyal ellátott stranddal,
  • az annak szomszédságában elhelyezett homokos játszótérrel is bővült, ahol a csúszdás kalandvár és az óriási kalózhajó mellett rugós játékok is várnak,
  • van náluk egy fenomenális csúszkapálya,
  • egy adrenalinban úszó jet-ski tó, bérlési lehetőséggel,
  • és egy olyan étterem, amely messze túlmutat a hagyományos “hot dog plusz lager sör” strandkaják világán, ott jártunkkor éppen pulled pork füstölgött egy profi off-set szmókerben, amelyben 6-8 órán át füstölik az autentikus barbecue fogásokat.

A legkorrektebb húzás talán az, hogy létrehoztak egy Wakeboard kettő pont nulla pályát, amelyen Nagy Zsolt ügyvezető szerint akár 15-30 perc alatt meg lehet tanulni, hogyan maradjon talpon az ember fia (vagy lánya). Itt egyébként egyszerre csak egy ember tartózkodik a pályán, aki élvezheti az oktató maximális figyelmét, így aztán nem kell kiúsznia vagy hosszú perceket töltenie a sorban állással.

Elsőre azt gondolná az ember, hogy az édenkerti hangulatú vizes paradicsomhoz masszív árak dukálnak, de a bejárathoz kihelyezett táblát végigfutva kellemes meglepetésben volt részünk:

mindössze 1500 Ft egy strandbelépő, amelyből 1000 Ft le is wakeboard-ozható, magyarán, gyakorlatilag 500 Ft-ból lehet lazulni a homokos tengerparty feeling-et adó beach-en, ahol még a napágyak is díjmentesek.

Ha kedvet kaptál egy jó kis Sun City életérzéshez, van egy klassz hírünk: a Szeged365 Facebook oldalon és a TikTok csatornán már el is indult a nevezés, hamarosan kisorsolunk valakit, akit ingyen és bérmentve megtanítunk wakeboard-ozni plusz még a belépőit is állni fogjuk.

A játékot ITT és ITT találod, a Sun City Szabadidőközpont pedig Szegedtől mindössze pár percnyire vár:

  • GPS: 46.3830681,20.2760876
  • Cím: Kopáncs, Tanya 1.
  • Telefon: +36 (70) 770 0025 (szállás)
  • Telefon: +36 (20) 401 0541 (strand, étterem)
  • Telefon: +36 (30) 274 1770 (wakeboard/jetski)
  • Szállásfoglalás: [email protected]

Operatőr: Galyas Richárd

Fotós: Fuisz Mario

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb