Mindenmás

Razziát tartott szerda reggel a rendőrség: egy négy tagú csempészbandára csaptak le Csongrád-Csanád vármegyében

Illegális migránsok csempészését, szállítását szervezte és irányította egy négy tagú banda Csongrád-Csanád vármegyében. A rendőrök elfogták őket – nyilatkozta csütörtökön reggel a rendőrség.

Mint kiemelték, a megalapozott gyanú szerint a helyi banda 2022. nyara óta rendszeresen számos alkalommal szervezte meg és irányította illegális migránsok csempészését és tovább szállítását Csongrád-Csanád vármegyében.

SZERDA REGGEL ÜTÖTTEK RAJTA A TÁRSASÁGON

A migrációs nyomozók azonosították a társaság tagjait, akiket összehangolt akció keretében, egyszerre több helyszínen, a Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve 2023. június 7-én reggel elfogtak és előállítottak a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságra. A megtartott kutatások során a rendőrök több nagyértékű autót, készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le. Ellenük bűnszövetségben elkövetett embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuknak indítványozását.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb