Mindenmás

Újszeged lázad: a sertés trágya szaga miatt hangos a közösség!

Ma egy forró témával foglalkozunk, amely sokakban vet fel kérdéseket: a sertés trágya szag jelenléte Szegeden. Dombi Miklós, az “Újszeged az én otthonom” Facebook csoportban tette fel a kérdést: “Hogyan kaphatott engedélyt ide egy ilyen telep?!” Bizony, ez egy olyan probléma, amely sokakat érint és aggaszt.

Szeged híres a mezőgazdasági termeléséről, és a sertésgazdálkodás is fontos szerepet játszik a város környékén. Azonban a telepek működése során előfordulhat, hogy a sertés trágya szaga érződik a környéken. Ez nemcsak kellemetlen szagot eredményez, hanem hatással lehet az emberek életminőségére és egészségére is.

Az engedélyezési folyamat során számos szempontot figyelembe vesznek, mint például a környezetvédelmi előírások, zajszint, szaghatás, és más tényezők. A helyi hatóságok feladata, hogy biztosítsák az egészséges környezetet és az emberek jólétét.

Az “Újszeged az én otthonom” Facebook csoportban Dombi Miklós már felvetette a kérdést és kifejezte aggodalmát. A hozzászólók között van pro és kontra vélemények, van egy marhatelep tulajdonos aki felvetette: nekem van telepem, de ha mellém is építenek egy lakóparkot, akkor én vagyok a hibás?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb