Sport

Veszprém játékosok felfedezve Szegeden: A Kárász utcán egy kávézóban fotózták le őket!

Közeledik a mindent eldöntő végső összecsapás Szegeden. A Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged utolsó meccse előtt láthatóan nyugodtan beszélgettek a veszprémiek, pont a szerkesztőségünk mellett a Kárász utcán. Közben Emma Bombac is cuki levelet írt minden szurkolónak!

Pénteken 20.30-kor következik a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik összecsapása. A PICK Arénában a Veszprém csapatát fogadjuk. Emma Bombac írt levelet a szurkolóknak.

Sziasztok #kékek! Egy hete is írtam levelet, mert szeretek nektek üzenni. Láttam, hogy mennyien reagáltatok rá, milyen csodás hangulatot teremtettek a bajnoki döntő első meccsén. Ugráltunk is. Biztos láttátok már, hogy a rengeteg gyerek között ülök, ők a barátaim, apa játékostársainak a gyerekei. Mindenki kékben jön a meccsre, ti is tegyétek ezt pénteken, mert jön a döntő mindent eldöntő meccse. Lesz izgalom! Apukám nagyon készül! Mesélt arról, hogy a csapat nagyon együtt van, szeretnének megajándékozni benneteket egy újabb bajnoki címmel. Azt mondta, hogy felszántják majd a pályát, mennek #csakelőre, mert tudják, hogy tőletek hihetetlen energiát kapnak. Amikor egyszerre kiabálja mindenki, hogy „PICK Szeged! PICK Szeged!”, annál csodálatosabb buzdítás nem is létezik a világon.Mi már szokás szerint készülünk, várjuk, hogy újból együtt legyünk a #HandballFamily-vel. Tapsolunk, szurkolunk veletek!

Közben befutott a hír: elfogyott minden jegy! Minden kék torokra szükség lesz, a libabőr garantált! Itthon, a Tisza- parton a Pick Arénában bajnok lehet a PICK SZEGED! Természetesen mi is ott leszünk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb