Mindenmás

Napi pakk: 26 fok, záporok és egy mindent eldöntő bajnoki OTP Bank-PICK Szeged vs Telekom Veszprém meccs

Van egy jó hírünk: ma már péntek van! Nagyon úgy fest, hogy ezen a napon is marad a már jól megszokott fülledt, esetenként záporokkal tarkított időjárás Szegeden. Ami ennél izgalmasabb: jön a mindent eldöntő OTP Bank-PICK Szeged vs Telekom Veszprém meccs, vagyis ma kiderült, hogy kik lesznek a bajnokok. Szóval: hajrá kékek! Mutatjuk mit hoz a péntek Szegedre, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS JOHNNY DEPP SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Félix, Annabella, Annamari, Annamária, Diána, Előd, Kolumbusz és Prímusz nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek mára:

  • 107 éve született Somogyi József, Kossuth-díjas szobrászművész, a Képzőművészeti Főiskola tanára, 1974–1987 között rektora,
  • 62 éve Michael J. Fox amerikai színész (Vissza a jövőbe trilógia),
  • 60 éve Johnny Depp amerikai színész (Ollókezű Edward, A Karib-tenger kalózai),
  • 53 éve pedig Miklósa Erika, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő.

ZÁPOROK, ZIVATAROK IS LEHETNEK MA

Nem mondunk újat, ha azt írjuk, hogy pénteken záporokkal, zivatarokkal tarkított, fülledt időre van kilátás Szegeden. Helyenként felhőszakadás, jégeső továbbra is előfordulhat. A szél ismét zivatarok környezetében lehet átmenetileg erős, akár viharos. Sokfelé lehet párás, ködös a hajnal. A csúcshőmérséklet 26 fok körül alakulhat városunkban.

MA JÖN A MINDENT ELDÖNTŐ MECCS

Az első mérkőzésen a Szeged, a másodikon a Veszprém dominált hazai pályán a 2022/2023-as idény bajnoki döntőjében. Pénteken jön a mindent eldöntő harmadik összecsapás, és ha a srácok behúzzák, akkor a Szeged 16 év után ünnepelhet bajnoki címet hazai pályán. Ma minden kiderül, hajrá kékek!

MUNKÁLATOK AZ ARADI VÉRTANÚK TERÉN

Gőzerővel halad a Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínének kiépítése a Dóm téren, közben magán a Fogadalmi templomon is garanciális javításokat végeznek, és mint kiderült, csütörtökön megkezdték az Aradi vértanúk terének a felújítását is, hogy mire beindulnak az előadások, minden készen álljon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb