Mindenmás

Fának csapódott a személygépkocsival egy embercsempész Szegeden, 13 migránst szállított

“Valami történik a Vadaspark Lakóparkban, több szirénázó, nagy rendőrautó érkezett az előbb” – írta csütörtök este fél 11 környékén szerkesztőségünknek József nevű olvasónk. Mint ma kiderült, egy lengyel honosságú személygépkocsi ütközött fának Szegeden, amelyben 13, magukat szír állampolgárnak valló külföldi utazott.

A rendőrség péntek reggeli összesítőjében az áll, hogy 2023. június 8-án 22 óra 30 perckor az 55-ös számú főúton, Szeged közigazgatási területén a rendőrök ellenőrzés alá akartak vonni egy lengyel honosságú személygépkocsit, ami az intézkedés megkezdése előtt fának ütközött. A járművet egy lengyel állampolgárságú férfi vezette, aki az intézkedés helyszínéről megpróbált elmenekülni, azonban őt a rendőrök rövid időn belül elfogták. A járműben a sofőrön kívül 13, magukat szír állampolgárnak valló külföldi utazott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb