Mindenmás

Vihar előtti csend: csodálatos képeket kaptunk a mai esőzést megelőző szegedi égboltról

Szombat délelőtt már kaptunk a nyakunkba egy jó kis zuhét Szegeden. Mint ahogy az alábbi olvasói videón is látszódik, rövid ideig, de intenzíven szakadt az eső városunkban. A készülő égi áldást már jól jelezték a felettünk gyülekező esőfelhők, melyeket Olvasónk, Farkas Ági örökített meg csodálatos képein.

Igaz, hogy Szeged napsütésben a legszebb, de ma megmutatta, az esőzés előtti percekben is lenyűgöző kicsit borús, kicsit sötétebb arca. Az alábbi fotókat Olvasónktól, Farkas Ágitól kaptuk, akinek ezúton is köszönjük a szenzációs képeket!

ELSŐFOKÚ RIASZTÁS VAN ÉRVÉNYBEN MÁRA

Az Időkép szombati előrejelzése szerint azonban a napunk további részét sem ússzuk meg szárazon: délután újabb záporok és zivatarok érhetik el térségünket. Az Országos Meteorológiai Szolgálat ezért elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki felhőszakadások veszélye miatt Szegedre és környékére. Mint írták, az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: idokep.hu/met.hu/katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb