Mindenmás

Hétfőn Szegedre érkezik Szabados Ági, olvasásnépszerűsítő előadást tart a városban

„Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett?” – ezzel a címmel tart előadást Szegeden holnap Szabados Ági, az RTL Klub műsorvezetője. A Szegedi Tudományegyetem egykori hallgatója, jelenlegi oktatója a Nincs időm olvasni! kihívás alapítója és a Libertine Könyvesbolt tulajdonosa.

Holnap, azaz június 12-én hétfőn, az IH Rendezvényközpontban tart előadást Szabados Ági, az RTL Klub műsorvezetője. Az előadás keretein belül többek között olyan kérdésekre keresik majd a választ, mint:

  • Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett?
  • Hogyan hat a mentális egészségre a rendszeres olvasás?
  • Mi köze a meditációnak az olvasáshoz?

Az RTL Klub műsorvezetőjének olvasási szenvedélye egészen gyerekkoráig nyúlik vissza, ami a Harry Potterrel kezdődött, de mindig is úgy érezte, hogy segítenie kell az embereknek újra felfedezni az olvasás örömét. Mára közel 60 ezren olvasnak vele Nincs időm olvasni! kihívásában hónapról hónapra.

A Nincs időm olvasni kihívás! alapítása óta egyébként nemcsak a havi könyvklubban hirdeti az olvasás fontosságát, hanem megalapította és vezeti saját könyvesboltját, amely Budapest mellett már Szegeden is várja az olvasókat. Emellett tanít a Szegedi Tudományegyetemen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb