Szegedi Arcok

Könyvesboltot nyitott Szegeden a hétvégi és az esti híradók nagyágyúja, Szabados Ágnes

Ki ne ismerné Szegeden Szabados Ágnest? A Szegedi Tudományegyetemről indult, és az RTL-nél komoly karriert befutott fiatal műsorvezető a “Nincs időm olvasni” kihívás alapítója is egyben, aki ma megnyitotta könyvesboltját Szegeden. A híradók jól ismert alakja ezúttal egészen a Kölcsey utcáig repítette a könyveket.

Szabados Ágnes sokszor hangoztatta már: “az én olvasás iránti szeretetem a Harry Potterrel kezdődött, mára pedig már olyan számomra, mint másnak a levegővétel: lételem” – így nem is csodálkozunk azon, hogy a könyvesboltok szerelmese lett, és hogy Budapest után Szegedre is betört. Erről Iványi Aurél tett közzé ma képeket:

OLVAS, HÍRADÓS ÉS MÉG A KONYHÁBAN IS MEGÁLLJA A HELYÉT

A Nincs időm olvasni kihívás alapítójának karrierje Szegedről indult. Már az egyetemi tanulmányaival párhuzamosan belekóstolt a média világába. Volt riporter, rendezőasszisztens, sőt a súgót is tekerte a hírolvasónak, mire egyszer csak felajánlották, hogy próbálja ki magát élő adásban. Mindezek után az RTL Klubnál lett híradós partner. az RTL Híradó munkáját nemcsak műsorvezetőként, de riporterként is segíti, illetve több anyagot készített a Házon Kívülnek is. A műsorvezető szenvedélye az olvasás, ezért 2017 januárjában elindította a „Nincs időm olvasni” csoportot. Emellett a Konyhafőnök VIP 2. évadában próbára tette konyhai tudását: egészen a Döntőig jutott.

Fotók: Iványi Aurél FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb