Mindenmás

Fedezd fel a Kárpát-medence borainak kincseit a Kárpátia Borház – Szeged üzletben! A Szeged365 Family tagjaként pedig egy üveg bort is nyerhetsz!

Szeged, a Napfény Városa, immár a borok városa is! A Kárpátia Borház – Szeged üzletét a borkultúra szerelmeseinek ajánljuk, ahol a borok kiválasztása valódi kaland. A Kárpátia Borház egyedülálló kínálata a Kárpát-medence történelmi magyar borvidékeinek prémium borait vonultatja fel. Erdély, Felvidék, Őrvidék, Délvidék, Kárpátalja – mindegyik borvidék képviselteti magát, a paletta pedig hatalmas: vörösbor, fehérbor, pezsgő és sok más finomság. Mi is csak kapkodtuk a fejünket az Oskola utcában, annyi különlegességet láttunk. Egy üveggel meg is ajándékozták a Szeged 365 Family-t, amit meg kell hogy nyerjetek tőlünk. Mutatjuk hogyan.

A Kárpátia Borház – Szeged a borzsenik számára az igazi Eldorádó, ahol a bor nem csak ital, hanem élmény. Egy jó bor ugyanis sokkal több, mint alkoholtartalmú nedű: történetek, emberek, vidékek találkozása egy pohárban. Amellett, hogy kiváló borokkal készültünk, egy izgalmas játékra is hívunk a Szeged365 Facebook oldalán. Itt egy üveg szabadonválasztott bort nyerhetsz (5000Ft-ig), és megtapasztalhatod a borkóstolás örömét. Micsoda lehetőség!

A borélményt tovább fokozza, hogy mindezt a Szeged belvárosában, az Oskola utcában található üzletükben élheted át. Az igazi magyar borkultúra pedig nem áll meg a bolt ajtajában, hiszen ha szükséged van rá, a kiválasztott borokból több üveggel vásárolhatsz. Egy bor ugyanis több mint ajándék: egy különleges, személyes üzenet, ami mélyebb kapcsolatot teremt az ajándékozó és az ajándékozott között.

A bor, a kultúra, a történelem és a közösség összefonódik a Kárpátia Borházban. Lehet kicsit szentimentalizmusnak tűnik, de Szeged a borok városa, amely büszkén hirdeti: borkultúra, minőség, hagyomány és innováció. Gyere, és légy te is részese ennek az élménynek!

Különleges bor? Megvan. Egyedi játékkal nyerhető ajándék? Adott. Az igazi magyar borkultúra? A Kárpátia Borházban megtalálod. Látogass el hozzájuk Szegeden az Oskola utcába, és keressd a játékot a mi Facebook oldalunkon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb