Mindenmás

“Fitness és pénztárca-barát nyár Szegeden: különleges bérletkonstrukciót mutatunk Neked a Cédrus Prémium Fitness Szegedben! (Videó)

Nyár van, a hőmérő higanyszála nap mint nap az egekbe szökik, és szinte minden szegedi számára ismerős a küzdelem: hogyan szórakoztassuk a gyerekeket, miközben mi magunk is szükségünk van egy kis kikapcsolódásra és testmozgásra? Nos, a Cédrus Prémium Fitness Szegedben most pont ezzel a kérdéssel foglalkoznak.

A szegediek egészségéért elkötelezett Király Norbert, a fitnessterem tulajdonosa, és Gurdon Hanna, a üzletvezető újra meglepték a várost, ezúttal egy exkluzív nyári bérletkonstrukcióval!

commercialimg-20

A nyári bérletkonstrukció célja, hogy minden szegedi, legyen az fiatal, idősebb, családos vagy egyedülálló, bátran vállalkozhasson a testmozgásra ebben a forró időszakban. Hogy miben rejlik a titok? Az egész család számára elérhetővé tették a prémium szolgáltatásokat olyan áron, amitől a nyaralásra szánt költségvetés sem borul fel.

90 napos fitnesz bérlet: 34 900 Ft
90 napos kombinált bérlet: 39 900 Ft
Diák délelőtti 90 napos fitnesz bérlet: 29 900 Ft
All Inclusive 360 napos kombinált bérlet: 185 000 Ft

Szeged városa, ahogy minden évben, most is szinte lüktet a nyári eseményektől, de a Cédrus Prémium Fitnessben ugyanolyan pezsgő a hangulat. Ahogy Gurdon Hanna fogalmazott: “Nem szeretnénk, hogy a nyári költségek miatt bárki lemondjon a rendszeres testmozgásról, ezért döntöttünk úgy, hogy a nyári bérletekkel kicsit segítünk a szegedieknek.”

FONTOS!
Az új bérletkonstrukció csak a nyári hónapokban érvényes, és felhasználható a következő szolgáltatásoknál:
• Fitnesz terem teljeskörű használata
• Wellness rész használata
• Játszóház használata
• Érvényes: 90 napig
• Hétköznap: 15:30-ig (belépés ideje)
• Hétvégén korlátlan

A játszóházban a gyermekek számára a helyek korlátozottak. Adj egy esélyt magadnak és a családodnak egy igazán aktív, de mégis pihentető nyárra a Cédrus Prémium Fitnessben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb