Kikapcs

Egy óriási zeppelin fog cirkálni szombaton a Kárász utcán

Lélegzetelállító utcaszínházi produkció lesz a szegedi Kövér Béla Bábszínház Szervusztok, Pajtikák! programsorozatának utolsó előtti állomása, ugyanis a spanyol La Baldufa Teatre előadásában a Dugonics térről száll fel majd a Zeppelin, ami a XX. század eleji légi közlekedés áttörő pillanatához repíti nézőit a menetszínházzal.

Mint kiderült, a közönség része lesz a múlt század egyik meghatározó eseményének, beutazza a világot, szembe néz viharokkal, szelekkel, üzemzavarokkal és közös erővel legyőznek minden eléjük gördülő akadályt. A szombaton, este 7 órakor kezdődő előadás nem mellőzi az izgalmas kalandokat, a mindent elsöprő szerelmeket és az életre szóló barátságokat sem. A Zeppelin a Dugonics téren száll fel, majd a Kárász utcán keresztül a Széchenyi térig repíti érdeklődőit.

Az esemény a 10. Színházi Olimpia keretein belül valósul meg, amit a szegedi Kövér Béla Bábszínház szervez. A programsorozat utolsó megállója a Maskarádé napok lesznek, június 24-én és 25-én.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: labaldufateatre.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb