Blog

Partyssimus Maximus: elment a világítás a 2-es villamoson, kedd este szabad volt a csók

A cikkünk borítóképét Igor nevű olvasónktól kaptuk, aki annyit írt nekünk, hogy kedd este nem működött a világítás a 2-es villamoson, nomeg azt, hogy nem Photoshop-olt a beküldött fotó. Egy másik olvasónk, Áron úgy értelmezte a dolgot, hogy party-járattá alakult a villamos, egyben javasolta, hogy javasoljuk az SZKT-nál, hogy rendszeresítsék a “hangulatjáratot”.

Az ügyben megkerestük a társaságot, az ötletet továbbítottuk, egyben rákérdeztünk, hogy mi lehetett a romantikus hangulatfény valódi oka. Ami furcsa, hogy a jelek szerint csakis a hagyományos világítás szünetelt, a fotón az látszik, ahogy a műszeregységek és a reklámmonitorok szépen világítanak, egészen exkluzív hangulatot kölcsönözve a járat enteriőrjének.

Szegeden egyébként egészen szép hagyománya van az SZTE GTK hallgatói által szervezett Tram Party-nak (meg persze, ha már témánál vagyunk, a tram-train összecsomagolásának is, de az már egy másik téma), legutóbb május elején hoztak össze hasonlót.

Itt jegyeznénk meg, hogy a kedd esti “lights off” buli spontán volt és valószínűleg nem a fentihez hasonló szervezés végeredménye, sokkal inkább tűnik műszaki hibának.

Amint az SZKT reagál, cikkünk frissülni fog.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb