Kikapcs

Két szegedi nagyágyú csap össze szombaton: Ezerjó borpiknik lesz a Garden Stégen

Padlógázzal száguld felénk a szegedi nyár, ennek a legfőbb jelei – a mára bejósolt 27 fok plusz napsütés kombón túl – hogy a Lapos Beach és a Garden Stég is visszatér a Partfürdőre. Sőt, az előbbi már vissza is tért, a pálmafákkal, óriás boroshordókkal és vadonatúj séffel megbolondított úszó bisztrónál keresve sem lehetne romantikusabb helyszínt találni egy hangulatos randihoz, arról nem is beszélve, hogy a hétvégén Szeged egyik legismertebb borkereskedésével közösen szerveznek pikniket.

Mint Jakab Gusztáv üzemeltető újságolta, az idei szezon egyik nagy újítása, hogy szombatonként borpiknikeket tartanak a Tiszán ringatózva, ebből az első – melyet a Wicker pincével közösen szerveztek – telt házzal ment. Most szombaton az idén 30 éves Ezerjó Borkereskedés következik, akik amellett, hogy Szeged legrégebbi (és talán legnépszerűbb) ilyen jellegű csapata, minden évben meghatározó szereplői a Szegedi Borfesztiválnak és a szeptemberi Bortérnek.

A dátum 2023. június 17., szombat, a kezdés délután 3.

Mint a szervezőktől megtudtuk, az Ezerjó Stég Piknik nevű eseményen minimum 5 borkóstoló lesz, köztük a Balla Frizzy Gyöngyöző, Bujdosó Kapitány Irsai Olivér, Tűzkő Grüner Veltliner, Vylyan Kakas Rosé és Eszterbauer Öröm Rosé. A belépő ára 4500 Ft / fő, ami tartalmazza az 5 tételből álló borsort és a hideg falatokat is, ismerve a szegedi vendéglátóhelyek árait (vagy éppen a különféle fesztiválokon látott anyagi horrort) ez egy egészen baráti ajánlatnak hat.

A délután 3-kor rajtoló esemény naplementéig tart, a tökéletes chill hangulatról lounge DJ fog gondoskodni.

Bővebb infót ITT találsz, a jegyeket pedig elővételben, a helyszínen (Újszegedi Partfürdő, Garden Stég) tudod megvásárolni.

Az idei nyár telis-tele lesz programokkal a stégen,

  • június 21-én Gáspár Laci,
  • július 7-én Jolly,
  • augusztus 10-én pedig Kökény Attila és zenekara érkezik majd hozzájuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb