Szegedi ArcokVideo365

Toronymagasan szárnyalunk a Szeged mámorban – Sziládi Hajna színésznő legyőzte a tériszonyát, hogy 46 méter magasban cseveghessünk

Farizmokat megmozgató, 302 lépcső megtétele után, 46 méter magasban beszélgettünk a szépséges Sziládi Hajna színésznővel, a Szegedi Dóm tornyában. “Jaj nagyon szeretem ezt a várost, nagyon.” – kiáltott fel Hajna rögtön az első mondatok közt, miután tériszonyát legyőzve gyönyörködtünk felülnézetből a Dél-Alföld mediterrán ékszerdobozában, Szegedben. Lábunk alatt terült el a Szegedi Szabadtéri Játékok nézőtere és színpada, amely deszkákon másodjára kápráztatja el Hajna a nézőközönséget, a Chicago című musicalben.

“Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek” írja Heltai Jenő költő. Hajna amellett, hogy végtelen hálát érez azért, hogy azt csinálhatja, amit szeret, szerencsés pályának tartja a színházi hivatást, hisz tulajdonképpen egy “játék” az ő szavával élve.

A kultúra, a művészettörténet, a sport, egész pontosan a futás és természetesen Szeged szerelmese a fiatal színésznő, aki imád Szegeden teraszozni, édesszájú, így a futás, jelen esetben a lépcsőzés közben elégetett kalóriákat egy cukrászdában pótolta az interjú után.

Sok sikert, vastapsot kívánunk neked Hajna a későbbiekben is, ragyogd be még sokáig a szegedi színpadokat.

Ha kíváncsi vagy Szeged lenyűgöző panorámájára madártávlatból, és szeretnéd megismerni Hajna sokoldalúságát a színpadon és a színfalak mögött, akkor lesd meg videónkat.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb