Mindenmás

Brutálisan nagy a füst: kigyulladhatott a hulladéklerakó Vásárhelyen (frissítve)

“Kigyulladt a vásárhelyi szeméttelep” – írták csütörtökön délután öt óra körül többen is a HMVHLY Car Life csoportban, de több olvasónk is jelezte, hogy masszív füstöt látnak felszállni a lelei úti regionális hulladékgyűjtő felől.

Információink szerint a tűzoltók már a helyszínre tartanak. Azt, hogy mekkora a baj egyelőre nem lehet tudni, amint friss híreket kapunk, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (17:40): ELOLTOTTÁK A TÜZET

200 négyzetméter égett, a tüzet időben megfékezték a tűzoltók – tudtuk meg a  Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől, Molnár Krisztinától. Az esetben nem sérült meg senki.

FRISSÍTVE (17:57): ERŐGÉPEKKEL OLTOTTÁK A TÜZET

Megérkezett a katasztrófavédelem hivatalos közleménye is, mint írták, kommunális hulladék égett csütörtök délután a Hódmezővásárhely külterületén található szeméttelepen. A tűz mintegy kétszáz négyzetmétert érintett. A helyszínre a hódmezővásárhelyi és a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották a lángokat. A tűzoltási munkálatokat erőgépek is segítették.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb