Mindenmás

Csatlakozz te is a Maláta Lovagrendhez és támogasd a Reménysugár Alapítványt!

Szeged szívében, a Maláta Kézműves Söröző és Grill kertben egy különleges közösség tagja lehetsz. Ez nem más, mint a Maláta Lovagrend, ami nem csupán egy egyedülálló gasztronómiai élményt kínál, hanem egy olyan közösséget, amely összefog és segít a rászorulókon.

Ha még nem hallottál a Maláta Lovagrendről, itt az ideje, hogy megismerkedj vele. Az a személy, aki megkóstolja a különleges Mango Monyo sört, automatikusan tagjává válik a Lovagrendnek. De mi is az a Mango Monyo sör, kérdezheted? Ez egy ízesített kézműves sör, amely a helyi sörfőzdében készül, és egy igazi ízorgia, amit minden sörkedvelőnek meg kell kóstolnia.

A legjobb az egészben, hogy mindez nem csak a jó ízről és a különleges közösségről szól. A Maláta Lovagrenddel a Reménysugár Alapítvány is támogatásra kerül. Azaz, amikor te a Mango Monyo sört kortyolod, nem csak a saját szórakozásodról gondoskodsz, hanem segítesz azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Szóval, ha szereted a kézműves sört, szereted az új ízeket és szeretnél segíteni a rászorulókon, akkor a Maláta Kézműves Söröző és Grill kert a tökéletes hely számodra. Légy részese ennek a különleges közösségnek, csatlakozz te is a Maláta Lovagrendhez, és támogasd a Reménysugár Alapítványt! A belváros szívében vár rád a kaland, a közösség és a segítségnyújtás lehetősége. Csatlakozz te is, legyél te is Maláta Lovag!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb