Mindenmás

A Szeged365 Family ott járt, ahol még senki: bepillantást nyertünk a régi Hungária Szálló legendás báltermébe

A Szeged365 csapata visszatért a híres és szeretett szegedi helyszínre, a Hungi Vigadóba, hogy folytassa a beszélgetést az ügyvezetővel, Gálosi Gyulával, és megmutassa, mi várja a látogatókat a történelmi épület falain belül.

Mindenki tudja, hogy a Hungi több mint egy szórakozóhely. Ez egy kulturális központ, amely a város szívében fekszik, és amelyben számtalan tevékenységet lehet végezni. Gálosi Gyula ügyvezetőt a mai napig lenyűgözi a hely atmoszférája és történelmi jelentősége.

A beszélgetés során Gálosi elárulta, hogy a Hungi nem csak a szegediek, de az ő szívének is különleges helye. De nem csak erről beszéltünk. Különleges pillanatokat éltünk át, amikor a kamerával exkluzív helyekre is bejutottunk:  most a Szeged365 Family az egykori Hungária Szálló, a Hungi elődjének híres báltermébe is bekukucskálhat.

A bálterem, amely a századforduló idején a város társasági életének színtere volt, ma a Hungi különleges rendezvényeinek, divatbemutatóinak és kulturális eseményeinek ad otthont. Az elegáns és stílusos belső tér, a gazdagon díszített mennyezet, a hatalmas ablakok mind emlékeztetnek a múlt század nagyszabású báli estéire. Gondoljatok csak bele, milyen történelmi eseményeknek lehetettek itt szemtanúi ezek a termek. Milyen csodálatos pillanatokat élhettek meg itt az emberek. “Ez a hely a történelem és a modern kultúra tökéletes kombinációja” – meséli Gálosi, miközben a bálteremben sétál.

Gyere és csatlakozz a Szeged365 csapatához, ahogyan felfedezzük a Hungi rejtett szegleteit, és egyedülálló betekintést nyerünk a szegedi kultúra, történelem és szórakozás világába. A Szeged365 kameráján keresztül beleshetünk a Hungi Vigadó exkluzív részeibe, és izgalmas beszélgetésben veszünk részt Gálosi Gyulával, aki óvatosan, de megengedte nekünk, hogy betekinthessünk a kulisszák mögé. Ne hagyjátok ki ezt a különleges alkalmat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb