Mindenmás

Új életre keltheted a szervezeted a Szent Vincent Rehabilitációs Központban! Nyerd meg tőlünk a Co2 fürdő bérleted!

Amikor a mindennapok stressze megterheli a szervezeted, mikor érzed, hogy az energiád szintje hanyatlik, vagy csak szeretnél egy kis kényeztetést saját magadnak… Mit szólnál egy forradalmian új wellness-élményhez, amely a tested és a lelked egyaránt feltölti?

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ Szegeden egészséges szívet, erősebb érrendszeri hálózatot, csökkentett stressz-szintet és nyugodt alvást kínál mindenkinek, aki nyitott a természetes gyógyulásra.

Hogyan? A válasz a CO2 fürdő, ami nem más, mint egy szén-dioxid fürdő, ahol a szén-dioxid gáz hatol be a bőrön át a véráramba, és ott kifejti jótékony hatását. A CO2 fürdő képes növelni a vér áramlását és az oxigénellátottságot a szövetekben, ezáltal támogatja a szervezet természetes gyógyulási folyamatait, serkenti a szív- és érrendszer egészségét, csökkenti a stressz-szintet és javítja az alvás minőségét.

Mindezek mellett, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ most egy izgalmas játékra hív! A CO2 fürdőben a megszokottól eltérő wellnessélmény vár, amit most te is kipróbálhatsz. A játékban való részvételhez csak annyi a teendőd, hogy kattints a linkre a cikk végén, és kövesd az utasításokat.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy felfrissülj, megtapasztald a CO2 fürdő jótékony hatásait, és közben még nyerhetsz is! ITT TUDOD MEGNÉZNI A JÁTÉK RÉSZLETEIT!

Látogass el hozzájuk Szegeden, a Bakay Nándor utca 50-ben, vagy keressd őket online: www.szentvincentrehab.hu vagy telefonon: +36 70 652 0800.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb